trekkershut

HIHAHUT – hippe trekkershutten op bijzondere plekken

Een microadventure is zo primitief als je het zelf maakt. Onze vrienden van HIHAHUT hebben een fantastisch concept ontwikkeld waarbij je kan genieten van bijzondere plekken in Nederland, en ook nog eens in een bijzondere, speciaal voor die locatie ontworpen trekkershut. Een geweldig project met hele leuke mensen. Marga van HIHAHUT is vandaag onze gastblogger. En vergeet niet alvast je eerste overnachting te boeken!

HIHAHUT?

Wij van HIHAHUT vinden het heerlijk om op ontdekkingstocht te gaan door nieuwe gebieden. Genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft, om vervolgens weer opgeladen terug te keren naar de drukte van alledag. Nu hoort een overnachting natuurlijk bij het idee van een microadventure, maar wat als je niet zo van back-to-basic kamperen houdt?

trekkershut

Een trekkershut op een bijzondere plek

Met ons nieuwe recreatieproject plaatsen we een luxe trekkershut op verschillende locaties in natuurrijke gebieden. Stuk voor stuk unieke huisjes, passend bij het landschap waar ze in komen te staan. Het idee is om overdag onderweg te zijn, op trekkingstocht van de ene naar de andere hut. Wij rollen de routes uit en selecteren bijzondere ‘hotspots’ waar je een bezoekje kunt brengen. Dit is bijvoorbeeld de lokale kaasboer of een boomgaard waar je je eigen appels kunt plukken.

In plaats van het opzetten van een tent kom je na de tocht aan bij jouw eigen trekkershut voor die avond. Uitgerust met een keuken, opgemaakt bed en elektra ben je van alle gemakken voorzien. Bij elke hut plaatsen we een aparte douche en toilethut, die beschikken over verlichting en warm water. Een zonnepaneel zorgt voor de benodigde elektra en een mobiel helofytenfilter zorgt ervoor dat het afvalwater weer schoon naar de grond wordt geleid.

trekkershut

Meat the team

Het team van HIHAHUT bestaat uit Anne Beuk, Marga de Jong en Toine van Bostelen. Anne is de creatieve mastermind van het stel en ontwerpt alle hutten, inclusief meubilair en verdere details. Ik (Marga) ben de organisator van de groep en verzorg daarnaast de marketing, sales en klantcontact. Toine heeft een faciliterende rol en draagt met zijn kennis over duurzaamheid en natuurgebieden een belangrijke steen bij aan het bedrijf.

Op dit moment bieden we nog enkele dagen de eerste overnachtingen aan via onze crowdfund-campagne op het platform One Planet Crowd. Mocht je nu al een avontuur boeken ontvang je bij elke overnachting een gratis ontbijt-box gevuld met heerlijke streekproducten. Door middel van de crowdfunding kunnen wij met een vliegende start beginnen aan dit project, heel erg bedankt als je hieraan wilt bijdragen!

Zoals je begrijpt zijn wij erg enthousiast over het concept van Marga, Anne en Toine. Een mooie manier om vanuit een trekkershut de mooiste plekken van ons land te herontdekken. Ook enthousiast? Boek dan nu je eerste HIHAHUT-overnachting via de crowdfundingcampagne. Je geeft het project dan meteen een steuntje in de rug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *