Arjen en Renze

renze-microadventurerenze-microadventure

Wij zijn twee hele normale kerels, vinden we zelf. Renze is een voice-over, Arjen ondernemer. Zonder echt verstand te hebben van dingen als bushcraft of survival, willen we toch het meeste uit onze tijd, ons geld en onze omgeving halen.

Het liefst zouden we elk jaar een maand lang een vette trek door de Himalaya of de Andes maken, maar dat is duur, ver weg, zonde van onze vrije dagen, en we hebben er eigenlijk niet zo heel veel verstand van… En eigenlijk is één keer per jaar op avontuur ook wel een beetje weinig.

Dus gaan we op MICROadventure: kleine avonturen op loopafstand. Naar het voorbeeld van Alastair Humphreys zoeken we mooie plekken op in onze eigen omgeving. Zonder tent, maar met een rugzak en een bivakzak slapen we één of twee nachtjes in de vrije natuur en laden zo weer op voor de volgende werkdag. Want Microadventures zijn ZO kleinschalig dat het gewoon op een doordeweeksedag zou kunnen.

Op microadventure.nl houden we onze avonturen bij. We proberen nieuwe dingen uit, testen de laatste gadgets en oefenen met tips en tricks van mensen die WEL verstand hebben van survival en bushcraft.

Benieuwd? Lees onderstaande posts eens, wellicht doe je wat inspiratie op voor JOUW volgende microadventure. En natuurlijk horen we graag van je hoe je dat verging!